Make your own free website on Tripod.com

welcome.gif

coollogo_com_89631739.gif

2311922.gif

kellycl.jpg

180185.jpg

Az énekesnö második, találóan elnevezett Breakaway címü albuma hívatott bebizonyítani, hogy csodatorkú tini lányból érett nöi elöadóvá válva, szakmai tudásával, sikerével, maga mögé utasíthatja a szakma énekesnöinek zömét.
Szakítva debütáló albumának, a Thankful-nak líraibb, kifinomult RandB hangzásával, a február 27-én megjelent Breakaway címü, második lemeze rockosabb hangzást, érdesebb lelket, szélesebb zenei spektrumot, eröteljesebb hangeröt szólaltat meg.

Az American Idol nyertese, Clarkson meghódította Amerikát az elsö lemezével, és most az egész világ zenei hallgatóit bódítja el balladába öltöztetett rockzenéjével, a szöke tincsek alá rejtett eröteljes énjével, forrongó természetével, és lélekböl szóló, átütö erejü énekhangjával. Robbanóan erös egyéniség kibontakozása érzödik az albumon, fekete-fehér énjét megmutatva, valahol a szelíd szépség és a lázadás határán egy lány búcsúzik eddigi önmagától és egy új müvész születik.

A 23 éves énekesnö könnyedén játszik hangszálaival, legtöbbször líraiként induló, majd eröteljes hangzásba átcsapó rock dalaiban, vulkánerejü hangot rejtö torkából, elsöpröen erös hangzást, majd gyönyörü, magasba szálló énekdallamokat képes ötvözni.

A Walk Away címü dal kiválóan mutatja meg Kelly higgadtan nyers, érdesen rekedtes énektudását, míg a Gone címü dalban hangja életteljes eröt sugároz, házrombolós rockzenét szólaltat meg, nemcsak a mögötte álló hangszerállomány, hanem maga az énekesnö hangja is!

kelly_clarkson_6_-_portrait_-_quad_studios_nyc_128

update.gif

diddl.gif

we.gif

wall34.jpg

2006.01.30.

Amy Lee és Narnia Krónikái

"Potter fiúnak decemberben (karácsonyra igérik) jön meg a legnagyobb ellenfele, a hazánkban még szinte teljesen ismeretlen, de a nagyvilágban már 7 hatalmas könyv sikert elért mű filmes változatával. C.S. Lewis 1950-ben elkezdett könyvsorozatát a világon 60 milliónyian olvasták, így nem is tűnik olyan soknak az a 100 milliós (persze dolláros) költségvetés, amiből az első Narnia feldolgozás készül. A Walt Disney Pictures korábban bejelentette, hogy visszafogja a filmes kötségeit, mert mostanában szinte minden filmje megbukott, de most mégis egy nyerő rendezőre tette fel ezt a hatalmas összeget. Andrew Adamson (bár nevét kevesen jegyezték meg) filmjei sokunknak elnyerték a rajongását (most a forgatókönyvet is ő írta).
Az Új-Zéland-i rajzfilmes csodát művelt a két Shrek filmmel, talán minden idők legszellemesebb alkotását elkészítve. (Érdemes tudni még róla, hogy előtte vizuális effektekért volt felelős több szuperprodukcióban is, köztük 97'-ben a Batman & Robin, 95'-ben Batman Forever, 92'-ben pedig a Toys-nak volt a technikai rendezője). Ráadásul a film zenéjének elkészítésére Amy Lee-t kérte fel az Evanescence-ből - ami ismét közönségbarátságot igérő kezdeményezés. A könyv négy kisgyerek fantasztikus kalandjairól szól Narnia (a könyvek alapján választotta a Narnia nevű zenekar a nevét) földjén, amiben a főhősök között boszorkányok, Aslan, az oroszlán-messiás és sok hihetetlen szereplő van. Fontos információ a film kapcsán, hogy a vizuális effekteket a szintén Új-Zéland-i Walden Médiára osztották, akivel a Disney utoljára hatalmasat bukott a 80 nap alatt a föld körül-lel, viszont elkészítették a The Question of God című nagyon érdekes Sigmund Freud és C.S. Lewis életéről szóló filmet is (többek között). A lényeg persze, mint mindig a Narnia esetében is a jó és a rossz harca.

medium_evanescence_20grupo_2025.jpg

amy_lee1.jpg

ll.gif

lindsay_lohan.jpg

lindsaylohan3.jpg

Lindsay néhány hónappal ezelött még tiltakozott az ellen, hogy pucéran filmezzék, de mára már megváltozott a véleménye. "Ha ezen múlna, hogy a színésznöi pályafutásomat megkoronázzam az Akadémia díjával, gondolkodás nélkül ledobnám a ruháimat!" - nyilatkozta egy amerikai magazinnak. Lindsay azt is elárulta, hogy egyáltalán nem szégyenlös, de azért azt meggondolja, hogy a kamerák elött levetközik-e, vagy sem.lindsaylohan13.jpg

lindsay-lohan-004.jpg

thaly.gif

tt.jpg

Thalía

Március 21-én kedden Thalía szeretné, ha a rajongók elkísérnék egy jótékonysági sétára. Délelött Thalía ellátogat a New York-i a Kmart áruházba, ezt követöen részt vesz a NASDAQ* napi tranzakciók népszerü záró rendezvényén.

Az elsö 100 rajongó, aki a helyszínre érkezik, elkísérheti Thalíát a Kmart áruháztól az elektronikus tözsde épületéig. A séta a gyermekek egészségéért és a koraszülések megelözéséért harcoló March of Dimes alapítvány szervezésében, a WalkAmerica menet mini változataként valósul meg.

oo.jpg

pp.jpg

bill.gif

billi.jpg

billike.jpg
Teljes név: Bill KaulitzLakhely: MagdeburgSzületési idö: 1989. 09. 01.Születési hely: LipcseTestvérek:Tom (ikertestvér)Csillagjegy: SzüzMagasság: 177 cmSuly: 55kgSzemszín: BarnaHajszín: FeketeHobby: Ruhák, Bulik, Éneklés, ZeneIskola: Gimi, 10. OsztályosKedvenc márka: Nike, Adidas, PumaMottója: "Élj a másodpercnek!"Kedvenc tantárgy: Nyelvtan, szociológia, müvészettörténetUtált tantárgy: Matek, fizikaKedvenc együttesek: The RasmusBill kívánsága: Szórakozás és szabadságElsö megvett album: NenaElsö koncertlátogatása: Nena

thh.jpg

thhh.jpg